Potted makreel uit de magnetron |
|
200 g gerookte makreelfilet 12 paprika-olijven 200 g boter 100 g Mon Chou 2 theelepels scherpe mosterd foelie zout peper |
|
BereidingBreek de makreel in kleine stukjes. Snij 8 olijven in plakjes.Doe 100 g boter en Mon Chou in een kom en zet 1-2 minuten onafgedekt op 350 watt. Roer er mosterd, foelie, peper en zout door en mix glad. Schep de vis en de plakjes olijven erdoor, doe in de potjes. Laat opstijven in de koelkast. Garneren met de overige 4 paprika-olijven in plakjes. Doe 100 g boter in stukken in een glazen maatje en zet 2-3 minuten onafgedekt op 700 watt. Schep het schuim eraf, verdeel over de potjes en zet in de koelkast. NotitiesMet de geklaarde boterlaag zijn de potjes koel enkele weken houdbaar.Lakker met versgeroosterd brood |
Home > Recepten