Avocadoslaatje |
|
4 avocado's het sap van 1/2 citroen 1/2 komkommer 2 kleine tomaten 1 seldertak 1 kleine ananas 1 krulsla of rode sla 400 gr krabvlees 1 dl coctailsaus 2 el gehakte bieslook 4 tl zwarte lompviseieren |
|
BereidingSchil de avocado's, halveer ze en haal er de pit uit. Versnijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel deze met het citroensap.Snijd de geschilde komkommer in julienne. Was de tomaten en de selder. Pel en verdeel de tomaten in kwartjes. Snijd de selder in julienne. Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schik de sla op 4 borden en leg daarop een mengeling van gesneden groenten, de ananas en het krabbevlees. Werk af met de coctailsaus, het bieslook en de lompviseieren. NotitiesEen Sauvignon doet het prima bij dit avondgerecht. |
Home > Recepten