Borrelhapjes |
|
- pittig aangemaakte tartaar op sneetjes roggebrood - dunne sneetjes brood belegd met dilleboter en versierd met garnalen - kleine stukjes meloen met parmaham - komkommer gevuld met mayonaise vermengd met verse tuinkruiden - hamrolletjes gevuld met gervais - in kleine porties gesneden - bleekselder gevuld met blauwe kaas en room - dadels gevuld met boter en een dubbele hoeveelheid oude kaas - barquettes gevuld met een mengsel van zalm en mayonaise - wortelstaafjes - radijsjes |
|
Bereiding- pittig aangemaakte tartaar op sneetjes roggebrood- dunne sneetjes brood belegd met dilleboter en versierd met garnalen - kleine stukjes meloen met parmaham - komkommer gevuld met mayonaise vermengd met verse tuinkruiden - hamrolletjes gevuld met gervais - in kleine porties gesneden - bleekselder gevuld met blauwe kaas en room - dadels gevuld met boter en een dubbele hoeveelheid oude kaas - barquettes gevuld met een mengsel van zalm en mayonaise - wortelstaafjes - radijsjes |
Home > Recepten