Home > Recepten

Borrelhapjes

- pittig aangemaakte tartaar op sneetjes roggebrood

- dunne sneetjes brood belegd met dilleboter en versierd met garnalen

- kleine stukjes meloen met parmaham

- komkommer gevuld met mayonaise vermengd met verse tuinkruiden

- hamrolletjes gevuld met gervais - in kleine porties gesneden

- bleekselder gevuld met blauwe kaas en room

- dadels gevuld met boter en een dubbele hoeveelheid oude kaas

- barquettes gevuld met een mengsel van zalm en mayonaise

- wortelstaafjes

- radijsjes
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Belgisch (Vlaanderen)
  • Bron: Marc Auwers

Bereiding

- pittig aangemaakte tartaar op sneetjes roggebrood

- dunne sneetjes brood belegd met dilleboter en versierd met garnalen

- kleine stukjes meloen met parmaham

- komkommer gevuld met mayonaise vermengd met verse tuinkruiden

- hamrolletjes gevuld met gervais - in kleine porties gesneden

- bleekselder gevuld met blauwe kaas en room

- dadels gevuld met boter en een dubbele hoeveelheid oude kaas

- barquettes gevuld met een mengsel van zalm en mayonaise

- wortelstaafjes

- radijsjes