Champignontoast |
|
3 hele kippenlevers 3 eetl. boter peper zout 1 fijngesnipperd sjalotje 1 teel tijm 300 g champignons 2 teel citroensap 2 el room 100 g ontbijtspek in piepkleine dobbelsteentjes 4 sneetjes wit casinobrood, geroosterd fijngehakte peterselie |
|
BereidingKippenlevers in vieren snijden. In 1 eetl. boter in 5 min. bruin bakken, zout en peper toevoegen. In 1 eetl. boter sjalot en tijm 10 min.zachtjes bakken. 200 g champignons heel fijn hakken. Met citroensap besprenkelen. Aan sjalotmengsel toevoegen en vocht laten verdampen. Room toevoegen. Iets laten inkoken. In anti-aanbakpan spekjes in 8 min. knapperig bakken. Rest van champignons in plakjes snijden. In rest van boter 5 min. bakken. Kippenlevers grof hakken. Mengen met spekjes en champignonmengsel. Op toast serveren. Garneren met plakjes champignons en peterselie. |
Home > Recepten