Courgetteslaatje met oude Goudse |
|
3 el zonnebloemolie 1 el citroensap 2 kleine courgettes 1/2 komkommer 4 grote champignons 8 met paprika gevulde olijven 50 g gemalen, oude Gouda peper en zout |
|
BereidingMeng de zonnebloemolie, het citroen- -- sap en wat zout. Was de courgettes en de komkommer zorgvuldig. Maak de champignons schoon. Snijd de courgettes, de komkommer, de champignons en de olijven in fijne schijfjes. Schik de courgette- en de komkommerschijfies, afwisselend en dakpansgewijs op 4 bordjes. Schik daarbovenop de olijven. Besprenkel ze met de vinaigrette. Leg de champignonschijfjes in het midden en bestrooi ze met de gemalen kaas. Breng verder op smaak met peper.Tip: Indien u niet van rauwe champignons houdt, kunt u ze enkele minuten laten sudderen in een bodempje water. Laat ze daarna goed uitlekken. |
Home > Recepten