Salade met walnoten, gemengde |
|
1 krop lollo rosso (slasoort) 1 krop lollo bionda (slasoort) 1 el boter 50 gr grofgehakte walnoten 4 el pijnboompitten Zout versgemalen peper 8 el notenolie 4 el azijn 2 sjalotjes, fijngesnipperd 1/4 el poedersuiker 1/2 el dyon mosterd 75 gr fijne veldsla 1/2 doosje blauwe bessen |
|
BereidingSla in grove stukken scheuren. In koekenpan boter verhitten. Walnoten en pijnboompitten in 5 min. goudbruin bakken. Uit pan scheppen.Bestrooien met zout en peper. In kom dressing roeren van notenolie, azijn, sjalotjes, poedersuiker, mosterd, zout en peper. In slakom lollo rosso langs buitenkant rangschikken. Lollo bionda er tegenaan leggen. Toevoegen: veldsla, walnoten, pijnboompitten en bessen. Dressing erover schenken. Salade door elkaar scheppen. |
Home > Recepten