Kaastruffelvariaties |
|
250 g ricotta 40 g boter 1 dl stijfgeklopte slagroom peper en zout 75 gehakte en geroosterde amandelen 2 tl notenolie 3 eetl. fijngeknipte bieslook 2 theel. olijfolie 2 eetl. fijngeknipte bieslook 1 gehakt gemberbolletje 1 plak Parmaham 18 reepjes parmaham. mini-pasteitjes |
|
BereidingVoor 54 truffels:Vermeng 250 g ricotta met 40 g boter, 1 dl stijfgeklopte slagroom, peper en zout. Verdeel in drie. Voor 18 amandeltruffels Helft van 75 gehakte en geroosterde amandelen en 2 tl notenolie door roommengsel mengen. Truffels door rest van de amandelen roeren. Voor 18 bieslooktruffels 3 eetl. fijngeknipte bieslook en 2 theel. olijfolie door roommengsel roeren. Truffels door 2 eetl. fijngeknipte bieslook roeren. Voor 18 gembertruffels 1 gehakt gemberbolletje en 1 plak Parmaham in stukjes door roommengsel roeren. Truffels half omwikkelen met reepje parmaham. ALLE truffels in de koelkast minstens 1 uur opstij- ven. Truffels op mini-pasteitjes zetten. |
Home > Recepten