Home > Recepten

Fricadeau met vruchten en portsaus

3 bolletjes gember

250 g aardbeien

2 stevige perziken

1/2 honingmeloen

1 dl witte port

1 theelepel djahe

1 lepel Zaanse mosterd

300 g gesneden fricadeau

peper
  • Omschrijving recept: Varkensvleesgerechten; Sausjes
  • Bron: Allerhande

Bereiding

Snij de gember in plakjes. Snij de aardbeien in vieren. Schil en halveer de perziken, verwijder de pit en snij in stukjes. Schil en halveer de meloen, verwijder de zaadjes en snij in blokjes.

Roer port, gemberwortel en mosterd door elkaar.

Doe gember, aardbeien, perziken en meloen in een schaal. Schep het sausje erdoor en zet 1 uur in de koelkast.

Verdeel de dubbelgevouwen fricadeau over 4 borden. Maal de peper erboven. Schep de vruchten ernaast.

Notities

Lekker met kerrierijst en peultjes