Salade van carpaccio met korianderpesto |
|
1 ansjovisfilet uit blik 1 theelepel kappertjes 1 lepel pijnboompitjes 5 takjes peterselie 7.5 g koriander 2 lepels olijfolie 1 lepel balsamico-azijn zout peper 1 plakje overjarige kaas 40 g veldsla 150 g carpaccio |
|
BereidingSnij de ansjovis in piepkleine stukjes en doe in een kommetje.Hak de kappertjes en ½ lepel pijnboompitjes fijn en doe bij de vis. Knip peterselie en koriander erboven fijn. Roer olie en azijn erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Rooster de rest van de pitjes in een aanti-aanbakpan lichtbruin. Breek de kaas in reepjes. Verdeel de veldsla op de rand van 2 bordjes. Leg de carpaccio dakpansgewijs in het midden. Roer de pesto goed door en schep op het midden van de carpaccio. Garneren met de pitjes en de kaas. |
Home > Recepten