Home > Recepten

Toast Guyane

8 schijven ananas

100 g gehakte amandelen

12 el mayonaise

paprika

peper

16 sneden brood

8 el boter

2 el peterselie

16 plakjes gouda of edammer demi-vieux
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Kaasgerechten
  • Aantal Porties: 30
  • Bron: Marc Auwers

Bereiding

- Ananas in stukjes snijden en mengen met amandelen en mayonaise

- Brood in 2 snijden en besprenkelen met wat paprika

- Boter in braadpan smelten en de bepaprikade kant van het brood er even in doen

- Oven aanzetten

- Peterselie en peper bij het ananasmengsel doen

- Brood op bakblik leggen, ananasmengsel op brood. Kaas in 2 snijden en op brood een plakje leggen - beetje paprika op strooien

- Bakblik in midden van de oven schuiven

- Het is klaar als de kaas begint te smelten