Camembert met cranberrysaus, gebakken |
|
1 ei 4 el bloem 8 el paneermeel versgemalen peper 2 stukken Camembert van 100 g 6 el cranberrycompôte vet/frituurolie 1/4 tl kaneel 1/4 el citroensap 1/2 el sinaasappelmarmelade zout |
|
BereidingIn een diep bord ei met 1/2 eetl. water loskloppen. In een ander bord bloem strooien. In derde bord paneermeel strooien. Peper erboven malen. Camembert achtereenvolgens door ei, bloem, ei en paneermeel halen.Frituurolie verhitten tot 175°C. Camembert in +/- 3 minuten goudbruin frituren/ Intussen in een steelpan doen: cranberrycompôte, kaneel, citroensap, marmelade en snufje zout. Al roerend zachtjes verwarmen. Kaas op keukenpapier iets laten uitlekken. Op 2 bordjes leggen. Cranberrysaus erop scheppen. NotitiesWijntip: Een niet te zware rode wijn uit Spanje. Bijv. Navarra sin Crianza. |
Home > Recepten