Tagliatelletaart |
|
200 g witte tagliatelle 200 g groene tagliatelle 1 el olie peper zout 1 blik uitgelekte artisjokharten (uitgelekt 240 g) 7 plakjes bladerdeeg 50 g geraspte parmezaan 4 eieren 1 dl slagroom 100 g gorgonzola, verbrokkeld |
|
BereidingOven voorverwarmen op 200°C. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken in water met olie en zout. Laten uitlekken.Artisjok in stukjes snijden. Deeg uitrollen tot cirkel van 30 cm. Vorm ermee bekleden. 25 g kaas over bodem strooien. Rest van kaas en artisjok door tagliatelle scheppen. In vorm overdoen. Eieren, melk, zout, peper en gorgonzola mengen en in vorm schenken. Taart in oven in 30 min. bakken, rand van vorm verwijderen en nog 5 min bakken. Benodigdhedenquichevorm van 24 cm doorsnede |
Home > Recepten