Home > Recepten

Risotto met spinazie, gerookte zalm en geitenkaas

400 gr arborio rijst

1 liter water

2 visbouillontabletten

500 gr verse spinazie

200 gr zachte geitenkaas in stukjes

200 gr gerookte zalm in reepjes

1 gesnipperd uitje

olijfolie
  • Omschrijving recept: Rijstgerechten; Groentegerechten; Visgerechten; Kaasgerechten; Italiaans
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Maak bouillon van het water en de tabletten.

Fruit het uitje zachtjes in wat olijfolie, voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben.

Voeg een deel van de bouillon toe en laat onder af en toe roeren pruttelen.

Laat de gewassen spinazie intussen in een andere pan slinken Voeg, als de rijst droog begint te worden, steeds een deel van de bouillon toe en roer er, net voordat de rijst gaar is (na 20 minuten) de spinazie, de reepjes zalm en de geitenkaas door.

Laat nog even doorwarmen, zodat de kaas de risotto lekker romig maakt.