Home > Recepten

Lime-lemonsauce with mint

het sap van 1 citroen

het sap van 2 limoenen

100 gr suiker

10 muntblaadjes

4 theelepels maïzena

2 theelepels vanille-extract

2 dl water
  • Omschrijving recept: Sausjes
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Doe het sap en het water in een geëmailleerde of roestvrijstalen pan en breng het aan de kook.

Voeg de suiker en 8 muntblaadjes toe en roer tot het geheel weer aan de kook is.

Doe de maïzena en het vanille-extract in een kommetje en roer het met 3 eetlepels water los.

Giet dit mengsel al roerend bij het kokende sap tot het geheel licht is gebonden.

Zeef saus en voeg er de laatste 2 fijngesneden muntblaadjes bij.

Laat de saus afkoelen en serveer bij de rice and breadpudding.

Notities

Voor bij de Rice and breadpudding