Abrikozencustardtaartjes |
|
4 plakjes diepvriesbladerdeeg, ontdooid 1/2 pakje poeder voor banketbakkersroom (pakje á 140 gr) 2 dl volle melk 2 eetlepels hazelnoot-krokant (zakje, Baukje) 1 eetlepel cognac 12 halve abrikozen (blik, inh. 425 gr) U kunt banketbakkersroom ook zelf maken. |
|
BereidingVerwarm de oven voor op 200°C.Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg, snijd het overhangende deeg langs de randen weg. Bereid de banketbakkersroom met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de hazelnoot-krokant en de cognac erdoor. Verdeel het roommengsel over de deegbodems en leg op ieder taartje 3 abrikozen. Bak de taartjes in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin en gaar. Benodigdheden4 kleine ronde taartvormpjes, doorsnee 10 cm |
Home > Recepten