Home > Recepten

Bastognetaartjes met Mascarpone en frambozen

15 gr boter

6 bastognekoeken

1 eetlepel gemberjam

200 gr frambozen

1 mespunt gemberpoeder

2 eetlepels poedersuiker

75 gr Mascarpone
  • Omschrijving recept: Gebak
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Smelt de boter.

Verkruimel de koeken met een deegroller en meng de boter, de jam en het gemberpoeder erdoor.

Verdeel het kruimelmengsel over de bodem van 2 kleine taartvormpjes van ± 10 cm doorsnee en druk het goed aan.

Laat de taartbodems in de koelkast minstens 1/2 uur opstijven.

Was de frambozen en schep er 1 eetlepel poedersuiker door.

Roer de andere lepel poedersuiker door de Mascarpone.

Schep de Mascarpone en de frambozen in de taartjes.