Home > Recepten

Mon Chou-vruchtentaart

Voor de kruimelkorst:

175 gr mariabiscuits

125 gr gesmolten boter



Voor de vulling:

200 gr zachte Mon Chou

200 gr basterdsuiker

2 eetlepels kirsch



Voor de garnering:

250 g aardbeien
  • Omschrijving recept: Gebak
  • Aantal Porties: 8
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verkruimel de biscuits en meng de gesmolten boter erdoor.

Verdeel het mengsel over de bodem van een springvorm met een doorsnee van 22 cm, druk het aan en strijk het glad.

Laat de korst in de koelkast hard worden.

Klop de MonChou samen met de basterdsuiker en de kirsch met een mixer goed door elkaar, schep het op de korstbodem en strijk de bovenkant glad.

Laat het mengsel in de koelkast opstijven.

Maak de aardbeien schoon, snijd ze in plakjes en garneer de bovenkant van de taart hiermee.