Home > Recepten

Slordige taart

Voor de bodem:

2 grote eieren

2 eetlepels suiker

2 eetlepels zonnebloemolie

2 eetlepels warm water

5 eetlepels suiker

6 eetlepels witte tarwebloem

2 thelepels bakpoeder

1 zakje vanillesuiker



abrikozenjam

rum

lange vingers

ananas- of vanillepudding

ananasstukjes

slagroom
  • Omschrijving recept: Gebak
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Klop alle ingredienten met een mixer tot een deeg.

Leg dit in een goed ingevette, gekartelde taartvorm van 26 cm doorsnee en bak het 15-20 minuten op 175°C.

Neem de bodem, als hij is afgekoeld, uit de vorm.

Bestrijk de taartbodem met abrikozenjam en leg hierop een laag met rum besprenkelde lange vingers.

Leg hier een laag ananas- of vanillepudding op, daarrop een laag ananasstukjes en decoreer de taart tot slot met slagroom.