Home > Recepten

Borrelhapje, koninklijk

1 oranje paprika

1 bos bospeen

1 bakje kerstomaatjes

200 gr cheddar aan een stukje

50 gr met paprika gevulde groene olijven

4 eetlepels olijvenpesto

8 takjes munt
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Kaasgerechten
  • Aantal Porties: 8
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Was de paprika, halveer hem, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen.

Schrap de bospeen met een dunschiller en laat aan de uiteinden wat van het groen zitten.

Was de kerstomaatjes.

Snijd de kaas in plakken van ± 1/2 cm dik en snijd de plakken diagonaal door tot lange driehoeken.

Rangschik de paprika, de bospeen, de kerstomaatjes en de kaas op een schaal.

Pureer de olijven met de pesto en de munt tot een saus.

Serveer de saus in een kommetje erbij.