Kaas-groentestengels met dip |
|
4 stengels bleekselderij 1/2 courgette 1/2 winterwortel 1/2 gele paprika 1 plak belegen Maaslander (± 150 gr) 1 plak jong belegen kaas (± 150 gr) 1 zakje dipmix taco (6 gr, Duyvis) 1 zakje dipsaus tzatziki (6 gr, Duyvis) 6 eetlepels biogarde Tip: De tacosaus is ook lekker met gesnipperde rode of gewone ui en de tzatzikisaus met geraspte komkommer. |
|
BereidingMaak de groenten schoon en was ze.Snipper ± 2 cm courgette en 4 cm bleekselderij fijn en snijd de rest van de groenten in repen van ± 10 cm. Snijd de kaassoorten in gelijke repen. Bereiding saus: Neem 2 bakjes en doe in elk bakje 3 eetlepels biogarde en 1 zakje sausmix. Voeg aan het bakje tacosaus 1 eetlepel gesnipperde bleekselderij en aan de tzatzikisaus 1 eetlepel gesnipperde courgette toe. Als de saus iets te dik blijkt te zijn, kunt u haar met een beetje water verdunnen. |
Home > Recepten