Home > Recepten

Kaas-groentestengels met dip

4 stengels bleekselderij

1/2 courgette

1/2 winterwortel

1/2 gele paprika

1 plak belegen Maaslander (± 150 gr)

1 plak jong belegen kaas (± 150 gr)

1 zakje dipmix taco (6 gr, Duyvis)

1 zakje dipsaus tzatziki (6 gr, Duyvis)

6 eetlepels biogarde



Tip: De tacosaus is ook lekker met gesnipperde rode of gewone ui en de tzatzikisaus met geraspte komkommer.
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Kaasgerechten; Groentegerechten; Sausjes
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Maak de groenten schoon en was ze.

Snipper ± 2 cm courgette en 4 cm bleekselderij fijn en snijd de rest van de groenten in repen van ± 10 cm.

Snijd de kaassoorten in gelijke repen.



Bereiding saus:

Neem 2 bakjes en doe in elk bakje 3 eetlepels biogarde en 1 zakje sausmix.

Voeg aan het bakje tacosaus 1 eetlepel gesnipperde bleekselderij en aan de tzatzikisaus 1 eetlepel gesnipperde courgette toe.

Als de saus iets te dik blijkt te zijn, kunt u haar met een beetje water verdunnen.