Home > Recepten

Brie met eikenbladsla, warme

250 gr niet te rijpe brie

1/2 krop eikenbladsla

3 eetlepels olie

1 eetlepel kruidenazijn

1 mespuntje mosterd

1 klein trosje druiven

12 gepelde walnoten
  • Omschrijving recept: Kaasgerechten; Salades
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Snijd de kaas in 12 dunne plakjes en leg die drie aan drie in een waaiertje op bordjes.

Halveer en ontpit de druiven.

Leg op ieder bordje aan de punt van het kaaswaaiertje op ieder plakje 2 halve druiven.

Maak de sla schoon en pluk er de blaadjes af.

Roer een sausje van de olie, azijn en mosterd en maak de slablaadjes hiermee aan.

Zet de bordjes onder een hete grill tot de kaas net begint te smelten en de druiven warm zijn.

Leg op ieder bordje een plukje sla en op ieder plakje kaas een halve walnoot.