Rogvleugel |
|
rogvleugels wat zout bloem boter Voor de saus: 2 dl room 1 tl. Tomatenpuree 1/2 dl. witte droge wijn 1 el. diepvries-dille erdoor eventueel 1 el. pastis of pernod peper en zout. |
|
BereidingWij zijn dol op rogvleugel en ik maak het altijd als volgt:Vleugels goed afspoelen, inwrijven met wat zout, door de bloem halen en de overtollige bloem erafkloppen en vervolgens zachtjes bakken in boter, plm. 4 min. per kant, afhankelijk van de dikte. Voor de saus: 2 dl room verwarmen met 1 tl. tomatenpuree (goed roeren) en 1/2 dl. witte droge wijn. Even laten inkoken tot het iets dikker wordt, vervolgens 1 el. diepvries-dille erdoor en, als je het toevallig in huis hebt, 1 el. pastis of pernod. Op smaak afmaken met peper en zout. |
Home > Recepten