Home > Recepten

Kokos-limoenijs met warm mini-appeltaartje

2 dl water

100-150 gr. suiker

3 dl kokosmelk

4 eetlepels limoensap (vers!)

wat geraspte limoenschil

1 eetlepel sinaasappellikeur



Taatjes:

appelschijfjes

een rondje bladerdeeg

suiker
  • Omschrijving recept: Nagerechten
  • Bron: Annemarie (nl.culinair)

Bereiding

Erg lekker tropisch ijsje (recept heeft ooit in een allerhande (of zo) gestaan):



Water met suiker tegen de kook aan brengen totdat de suiker is opgelost.

Wat af laten koelen.

De kokosmelk, limoensap, limoenschil en likeur erdoor. Dan in de vriezer zetten voor een paar uurtjes, wel regelmatig met een vork doorroeren!



Ik vond de combinatie met een warm mini-appeltaartje (appelschijfjes, 1 plakje bladerdeeg (in een rondje snijden), suiker) heel erg geslaagd.