Home > Recepten

Soep met kerstomaatjes, Toscaans

1 pot bouillon met kippenvlees

1 gele paprika in stukken

150 gr groene tagliatelle

1 klein pakje diepvriesdoperwtjes á 150 gr

1 bakje kerstomaatjes

1 eetlepel Italiaanse knoflookkruiden

peper, Zout

40 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • Omschrijving recept: Soepen; Italiaans (Toscane)
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Bereid de bouillon volgens de aanwijzingen.

Voeg de paprikastukjes, de tagliatelle en de doperwtjes toe.

Laat 6 minuten zachtjes koken.

Halveer de kerstomaatjes, voeg ze toe en kook nog 1 minuut.

Breng de soep op smaak met de kruiden en eventueel met wat peper en zout.

Verdeel de soep over de borden en bestrooi royaal met Parmezaanse kaas.

Serveer met Italiaans stokbrood.