Home > Recepten

Satésaus met komkommer en taugeh

1/4 kleine komkommer

2 eetlepels gezouten pinda's

1 pakje satésaus (á 2 zakjes elk voor 0,150 liter, Knorr)

1 theelepel sambal oelek

50 gr taugeh
  • Omschrijving recept: Sausjes
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Verwarm een platte schaal voor.

Was de komkommer en snijd hem in dunne reepjes.

Hak de pinda's grof.

Maak met beide zakjes sauspoeder en 2 1/2 dl water satésaus volgens de gebruiksaanwijzing en roer er de sambal door.

Schenk de saus op de warme schaal, rangschik de komkommer en de taugeh erop en strooi er de Pinda's over.

Serveer direct.

Notities

Voor (varkens)rollade, varkensfiletlapjes, rosbief, varkensfricadeau, ossehaas, karbonade en kalfs- of varkensschnitzel.