Home > Recepten

Rosbief met mierikswortelsaus

2 eetlepels zure room

2 eetlepels mayonaise

2 theelepels geraspte mierikswortel

1/2 eetlepel dille (uit de diepvries)

zout, peper

50 gr gemengde sla

1-2 eetlepels vinaigrette

2 kerstomaatjes

6 plakjes rosbief
  • Omschrijving recept: Rundvleesgerechten; Sausjes
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Roer de zure room met de mayonaise, de mierikswortel en de dille tot een sausje en breng dit op smaak met zout en peper.

Maak de sla schoon, verdeel de blaadjes over 2 bordjes en bedruppel de sla met de vinaigrette.

Snijd de kerstomaatjes in 4 partjes.

Leg de plakjes rosbief op de sla, schep het mierikswortelsausje erop en ernaast en garneer met de partjes kerstomaat.

Notities

Lekker met vers geroosterde toast.