Bladerdeegcarrés met gehakt |
|
2 plakjes diepvries bladerdeeg 1/2 sjalotje 50 gr kastanjechampignons 1 eetlepel olijfolie 100 gr rundergehakt 1 eetlepel rode pesto zout, peper 1 eetlepel koffieroom |
|
BereidingVerwarm de oven voor op 225 °C.Laat het bladerdeeg ontdooien. Pel en snipper het sjalotje. Hak de champignons fijn. Verhit de olie in een koekepan en bak de ui en de champignons tot het vocht is verdampt. Voeg het gehakt en de pesto toe, bak het gehakt al omscheppend rul en breng op smaak met zout en peper. Leg een plakje bladerdeeg op de bakplaat, verdeel er het gehaktmengsel over, vouw het andere plakje deeg dubbel en knip het bij de vouwrand om de centimeter in. Vouw het plakje open, leg het over de vulling en druk de zijkanten vast. Halveer het pakketje, bestrijk de bovenkant met koffieroom en bak de carrés in ± 15 minuten bruin en gaar. |
Home > Recepten