Ham-aspergerolletjes |
|
8 plakken gezouten ham (Ganda, Parma) 20 asperges 2 tomaten 1 bosje bieslook |
|
BereidingKook de asperges in gezouten water beetgaar, houd er 8 apart en snijd de rest in stukjes van ± 1 cm; houd ook de kopjes apart.Pel en ontpit de tomaten, snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes en snijd de bieslook fijn. Leg de asperges op de ham en maak er 8 rolletjes van 6 cm van. Meng voor de saus 2 soeplepels platte kaas, 2 koffielepels mosterd, peper, zout, het sap van 1 citroen en een flinke scheut notenolie. Schep de aspergestukken hierdoor en meng met de bieslook en de tomaatstukjes. Leg op elk bord 2 hamrolletjes, vul op met het aspergemengsel, leg er de aspergekopjes op en garneer ruim met plukjes kervel. |
Home > Recepten