Carpaccio met champignons |
|
300 gr ossenhaas aan een stuk 1 grote citroen 1 dl olijfolie extra virgine 100 gr kastanjechampignons 100 gr verse Parmezaanse kaas aan een stukje zout, witte peper 4 blaadjes basilicum |
|
BereidingLeg de ossenhaas in plasticfolie ± 1 uur in de diepvries.Pers de citroen uit. Snijd het halfbevroren vlees met een scherp mes in dunne plakjes. Rangschik de plakjes op een schaal en besprenkel ze met 2 eetlepels citroensap en 4 eetlepels olijfolie. Zet dit minstens 15 minuten in de koelkast. Snijd de champignons in pakjes, schaaf de Parmezaanse kaas in plakjes en verdeel de champignons en de kaas over het vlees. Strooi er zout en peper over en sprenkel er de rest van het citroensap en de olie over. Snijd de basilicum in reepjes en garneer er het vlees mee. |
Home > Recepten