Home > Recepten

Avocado met pasta en zongedroogde tomaten

50 gr vlindermacaroni

4 zongedroogde tomaten op olie

2 bosuitjes

1 eetlepel citroensap

1 mespunt suiker

1/2 theelepel Italiaanse keukenkruiden

zout, peper

1 rijpe avocado

2 blaadjes sla
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Voorgerechten
  • Aantal Porties: 2
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook de macaroni gaar, giet ze af, spoel ze onder koud water en laat ze afkoelen.

Snijd de gedroogde tomaten in reepjes en de bosuitjes in smalle ringen.

Meng 1 eetlepel citroensap met de suiker, de Italiaanse kruiden, zout en peper.

Halveer de avocado, verwijder de pit en hol de avocadoschillen uit.

Snijd het vruchtvlees in stukjes en meng het met het citroenmengsel, de reepjes tomaat en de ringetjes bosui.

Schep er de vlindermacaroni en 3 eetlepels van de olie van de zongedroogde tomaten door en vul de halve avocadoschillen met dit mengsel.