Home > Recepten

Kerstomaatjes met ansjovisrolletjes, gevulde

2 eieren

1 eetlepel roomkaas

1 eetlepel boter

zout, peper

24 kerstomaatjes

24 ansjovisrolletjes (2 blikjes á 48 gr)

keukenpapier
  • Omschrijving recept: Borrelhapjes; Visgerechten
  • Aantal Porties: 24
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook de eieren in ± 10 minuten hard.

Laat ze in koud water schrikken en laat ze afkoelen.

Was de kerstomaatjes en snijd er met een scherp mes de kapjes af.

Hol de tomaatjes met een theelepel uit en laat ze omgekeerd op keukenpapier uitlekken.

Giet de ansjovisrolletjes af en laat ze op keukenpapier uitlekken.

Pel en halveer de eieren, prak ze met een vork fijn en druk ze door een zeef.

Roer de boter en de roomkaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.

Vul de kerstomaatjes met de eimousse en leg de ansjovisrolletjes hierop. Bewaar ze tot het gebruik in de koelkast.