Home > Recepten

Artisjokbodems met garnalen en kerrie

4 artisjokken

200 gr gekookte en gepelde garnalen

boter

zout, peper

1/2 koffielepel kerriepoeder

100 gr verse room

1 eetlepel gehakt bieslook



Om te versieren:

peterselie en dikke roze garnalen
  • Omschrijving recept: Groentegerechten; Garnalengerechten; Voorgerechten
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Kook de artisjokken 40 minuten in gezouten water.

Laat ze uitlekken en afkoelen en verwijder dan alle blaadjes en het hooi.

Allen de bodems worden gebruikt, houd deze warm.

Fruit de garnalen 10 minuten in de boter en kruid ze met peper en zout.

Bestrooi de garnalen met de kerrie eg er de room en de bieslook aan toe.

Laat dit 5 minuten zachtjes koken.

Vul de artisjokbodems met dit mengsel en versier ze met peterselie en met roze garnalen.