Vis-garnalentaartje |
|
2 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg 1 groot ei 1/2 dl slagroom zout, peper 1 eetlepel witte vermout 1/2 eetlepel diepvriesdille 50 gr kabeljauwfilet 50 gr Noorse garnalen |
|
BereidingLaat het bladerdeeg in ± 10 minuten ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop het ei met de slagroom, 1/2 theelepel zout en wat peper los en roer er de vermout en de dille door. Snijd de kabeljauw in kleine stukjes. Vet 2 kleine taartvormpjes (doorsnee ± 10 cm) in en bekleed ze met het bladerdeeg. Snijd het deeg langs de randen weg. Verdeel de kabeljauw en de garnalen over de taartbodems en schenk er het eimengsel over. Bak de taartjes in het midden van de oven in ± 20 minuten goudbruin en gaar. |
Home > Recepten