Home > Recepten

Hollandse garnalentorentjes met mosterdmayonaise

4 tomaten

8 eetlepels mayonaise

1 1/2 theelepel grove mosterd

200 gr gepelde Hollandse garnalen

2 eetlepels fijngeknipte bieslook + wat hele sprietjes

slaolie

4 blaadjes sla
  • Omschrijving recept: Garnalengerechten; Sausjes
  • Bron: Astrid Veltman

Bereiding

Leg de tomaten 12 tellen in kokend water en spoel ze onder de koude kraan af.

Schil en halveer ze, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.

Meng de mayonaise met de mosterd en voeg de garnalen, de tomaat en de bieslook toe.

Bestrijk 4 kleine hoge gladde vormpjes of koffiekopjes met een beetje slaolie, vul ze met het garnalenmengsel en laat ze tot het gebruik in de koelkast staan.

Keer de vormpjes om op 4 bordjes en laat de garnalentorentjes er voorzichtig uit glijden.

Garneer met de blaadjes sla en sprietjes bieslook.