Kruidenomeletjes gevuld met mosselragoût |
|
1 kleine tomaat 3/4 dl koffieroom 75 gr verse roomkaas met zalm 1 eetlepel droge witte vermout 50 gr gekookte mosselen 2 eieren zout, peper 1/2 eetlepel fijngehakte dille 1/2 eetlepel fijngeknipte peterselie 1/2 eetlepel fijngeknipte bieslook 20 gr boter |
|
BereidingOntvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.Verwarm de koffieroom met de verse roomkaas in een kleine pan en laat de kaas al roerend smelten. Voeg de vermout en de mosselen toe en verwarm de ragoût zachtjes ± 5 minuten. Klop de eieren met 2 eetlepels water, zout, peper en de kruiden los. Verhit de helft van de boter in een kleine koekenpan, bak van de helft van het eimengsel een dunne omelet en houd die onder aluminiumfolie warm. Bak op dezelfde manier nog een omelet. Schep de tomaat door de ragoût en verwarm deze nog heel even. Vouw de omeletjes in vieren, leg ze op 2 bordjes en schep de ragoût ertussen. |
Home > Recepten