Aubergine met couscous en geitenkaas, gemarineerde |
|
2 eetlepels olijfolie 1 bakje rauwkost (150 g, AH) 100 g couscous (pak a 500g, AH Biologisch) 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon (Maggi) 1 aubergine 1 bakje balsamicodressing (100 g, Johma) 100 g verse geitenkaas (Bettine Blanc) |
|
BereidingIn pan 1 eetlepel olie verhitten. Rauwkost al omscheppend ca. 1 minuut bakken. Couscous erdoor scheppen. Bouillon door 2 dl kokend water mengen, bij couscous schenken en ca. 1 minuut verwarmen. Couscous van vuur nemen en afgedekt ca. 4 minuten laten wellen.Intussen koekenpan (of grillpan) invetten met rest van olie en verhitten. Aubergine wassen, kapjes eraf snijden en in plakken snijden. Plakken aubergine in ca. 5 minuten bruinbakken, halverwege keren. Plakken uit pan nemen en in twee diepe borden leggen. Dressing erover schenken. Geitenkaas in stukjes verdelen. Couscous erop scheppen en geitenkaas erover verdelen. |
Home > Recepten