Home > Recepten

Hutspot uit de romertopf

* 500 gr. runderlappen

* 1 zak triangel patat (650 gr.)

* 1 pak panklare hutspotgroente (1 kilo)

* 1 teentje knoflook

* 1 eetlepel kruidenbouillon poeder

* 1 eetlepel tandorikruiden

* Romertopf inhoud 2 1/2 liter
  • Omschrijving recept: Groentegerechten; aardappelgerechten; Rundvleesgerechten; Römertopf

Bereiding

Romertopfschaal en deksel +/- 15 a 20 min. in bak met koud water zetten. snijd het vlees in blokjes. Neem de Romertopf uit het water en doe het vlees, patat en de groenten in de schaal. Pers de knoflook erboven uit en strooi er de bouillonpoeder en de tandoorikruiden over. Schep alles goed doorelkaar. Doe de deksel op de Romertopf en schuif hem in een koude oven. Verwarm de oven op 225 C gedurende 1 uur en 15 min. en laat alles gaar worden.