Home > Recepten

Ebly met zeebanket (= Tarly)

(Ebly is het goedkopere merk, maar is hetzelfde als Tarly, ligt alleen een

schap lager in de winkel :-)))





400 gram italiaanse groentemix (gewoon zelf wat bij elkaar "smijten":-)))

300 gram Ebly

1 visbouillontablet

150 gram zeevruchten

125 gram roze garnalen

50 gram margarine

zout, peper
  • Omschrijving recept: Deegwaren; Garnalengerechten; Schelpdiergerechten
  • Bron: Leontine (gg)

Bereiding

In pan met dikke bodem 25 gram boter verhitten. Groenten ca. 2 minuten fruiten. Ebly toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot de korrels glanzen. Bouillon maken van 8 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij Ebly voegen en aan de kook brengen. Ebly zachtjes onafgedekt koken tot vocht bijna is opgenomen. Zeevruchten en garnalen toevoegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Rest van boter door risotto roeren. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Lekker met een groene salade.