Eiersalade Rebecca |
|
eieren yoghurt mayonaise eventueel room bieslook of gesnipperd ui peper zout of maggi knoflook |
|
BereidingTja, eeehm, recept, ehmmmm... meestal doe ik maar wat :-))) Het is zo simpel als wat namelijk! De basis is als volgt: eieren hard koken (hoeveelheid afhankelijk van aantal eters, voor een borrel-of-lunch-bijgerecht zou ik er 8 of zoiets nemen), laten afkoelen, pellen en in kleine stukjes snijden.Erdoorheen: mengsel (verhouding naar wens of eventueel dieet ;-))) van yoghurt, mayonaise, eventueel scheutje room. Kruiden met in ieder geval (verse) bieslook, peper en zout (of maggi). In plaats van bieslook kan wat gesnipperde ui ook (niet te veel!). Verder naar smaak, knoflook is ook lekker. Ik heb ook wel eens een restje sla-dressing (dus op olie/azijn-basis) erin opgemaakt, of een eetlepel (kruiden)roomkaas. Goed voorproeven want het wil nog wel eens te flauw zijn. |
Home > Recepten