Vissoep uit de magnetron |
|
20 gr boter 1 kleine prei 15 gr bloem 1 visbouillontablet 4 dl heet water 1/2 dl witte wijn 200 gr visfilet 25 gr garnalen 2 eetlepels crème fraîche 1 takje dille |
|
BereidingSmelt de boter in een schaal in 30 seconden op HOOG (100%).Was de prei en snijd hem in heel smalle reepjes. Roer de bloem en de prei door de boter en zet de schaal met een deksel 2 minuten op HOOG (100%) in de magnetron. Voeg het visbouillontablet, het water en de wijn toe en breng dit 3 minuten op HOOG (100%) aan de kook. Snijd de visfilet in kleine stukjes en voeg die aan de visbouillon toe. Laat de vis in 4 minuten op MIDDEN LAAG (30%) gaar worden. Voeg tot slot de garnalen en de crème fraîche toe en knip wat verse dille boven de soep. |
Home > Recepten