Schotel, tropische, uit de magnetron |
|
20 gr boter 1 ui 1/2 rode en 1/2 groene paprika 2 tomaten 150 gr hamlappen 100 gr pindakaas 11/2 dl water 50 gr taugé 1 banaan in plakjes 1 theelepel sambal peper, zout, ketoembar |
|
BereidingSmelt de boter in een schaal 30 seconden op HOOG (100%).Snijd de ui, paprika en tomaten in kleine stukjes. Roer de groenten door de gesmolten boter, dek de schaal af en bak dit 3 minuten op HOOG (100%). Snijd de hamlap in kleine blokjes en voeg die aan de groenten toe. Zet de schaal afgedekt 2 minuten op HOOG (100%) terug in de magnetron. Voeg de pindakaas en het water toe en laat dit op MIDDEN LAAG (30%) 5 minuten in de magnetron sudderen. Voeg tot slot de taugé, de plakjes banaan en de sambal toe en zet de schotel 2 minuten op HOOG (100%) terug in de magnetron. Roer alles goed door en serveer deze schotel met rijst en verse ananas. |
Home > Recepten