Home > Recepten

Tarbot Antoinette (tarbot met garnalen-roomsaus)

4 tarbotfilets

citroen



visbouillon: graat en kop tarbot, ui, water, 1/4 l w wijn, zout, laurier, peperkorrels, 4 schijfjes citroen.



Roomsaus: 30 g boter, 30 g bloem, 1/4 l room, 1/4 l visbouillon, zout, peper, citroensap, 1 el ansjovis, 1 el kappertjes, 100 g garnalen, peterselie, evt aanvullen met scheutje drank naar smaak
  • Omschrijving recept: Visgerechten; Sausjes
  • Bron: Ad Ontskul

Bereiding

Vis wassen,besprenkelen met citroensap. Trek bouillon van ingredienten. De filets in 10 min gaar pocheren in bouillon, warm houden. Boter smelten, blanke roux, met bouillon saus maken. Saus op smaak met peper, zout, wat ansjovispasta, garnalen en kappertjes erdoor.