Dronken krabbetjes |
|
275 g varkenskrabbetjes 1 lepel/15 ml maïzena 2 lepels/30 ml rijstwijn 1 lepel/15 ml kerriepoeder 1 thl/5 ml suiker 1 lepel/15 ml sojasaus 1 gehakte sjalot 1 gehakt teentje knoflook 1 groene paprika in reepjes 1 rode paprika in repjes 1 lepel/15 ml sesamolie 1 lepel/15 ml tomatenpuree frituurolie |
|
BereidingHak de krabbetjes in kleine stukjes, meng met maizena, wijn en kerrie.Frituur 3 minuten in olie, schep er uit en laat uitlekken. Giet de overtollige olie weg. Doe sjalot en knoflook in de pan, daarna de paprika, suiker, sojasaus, tomatenpuree en sesamolie. Roer tot een gladde saus, doe de krabbetjes erin, roer door en dien op. |
Home > Recepten