Vierkazensoep |
|
1 deel room 2 delen tuinkruidenbouillon 1 deel herfstbok 1 deel roquefort 2 delen boerenbrie 1 deel roodschimmelkaas 1 deel Boursin zonodig een beetje arrowroot of maizena versgemalen zwarte peper wat roquefort voor garnering Seranoham soepstengel |
|
BereidingDeze soep met "quatre fromages" heeft ons plaatselijk eetcafé regelmatig op de kaart staan: basis is: 1 deel room, 2 delen tuinkruidenbouillon en 1 deel herfstbok,hierin wordt opgelost: 1 deel roquefort, 2 delen boerenbrie, 1 deel roodschimmelkaas, 1 deel Boursin, zonodig een beetje bijbinden met arrowroot of maizena, versgemalen zwarte peper erin, geen zout, vlak voor het opdienen wordt nog wat roquefort over de soep gebrokkeld. Je krijgt er een met Seranoham omwikkelde soepstengel bij. Ongetwijfeld zijn er vele varianten. |
Home > Recepten