Home > Recepten

Notenwafels

50 g grof gehakte hazelnoten of walnoten

200 g zachte boter of margarine

4 eieren

flinke snuf zout

vers gemalen peper

geraspte nootmuskaat

200 g bloem

1/2 tl bakpoeder

8 el melk

40 g geraspte gruyere of Emmentaler

vet voor het wafelijzer
  • Omschrijving recept: Wafels
  • Bron: Annabee

Bereiding

Verwarm het wafelijzer voor.

Roer de boter in een kom met de garden van een handmixer zeer schuimig. Voeg de eieren en de kruiderij toe en klop alles tot een lichte creme. Meng bloem en bakpoeder en roer dat, eetlepelsgewijs en afgewisseld met scheutjes melk, met een houten lepel door het deeg. Roer er ten slotte de gehakte noten en de geraspte kaas door. Schep porties deeg op het wafelijzer en bak ze.



Serveertips Heel vers het lekkerst.

Benodigdheden

Wafelijzer