Speculaastaartje met amandelen Montignac |
|
110 gram koude boter in stukjes 100 gram volkoren meel 50 gram boekweitmeel 1 theelepel bakpoeder 90 gram fructose (of wat honing maar dat doe ik dan zelf, niet van Montignac maar het is nauwelijks zoet dan) 1 1/2 eetlepel speculaaskruiden 3 eetlepels magere melk losgeklopt ei halve amandelen |
|
Bereiding110 gram koude boter in stukjes snijden door:100 gram volkoren meel 50 gram boekweitmeel 1 theelepel bakpoeder 90 gram fructose (of wat honing maar dat doe ik dan zelf, niet van Montignac maar het is nauwelijks zoet dan) 1 1/2 eetlepel speculaaskruiden 3 eetlepels magere melk Kneed een deeg en druk dit in een taartvorm. Bestrijk de bovenkant met losgeklopt ei en garneer met - halve - amandelen 25 minuten op 140 graden bakken. |
Home > Recepten