Céleri Sicilienne (knolselderijsalade Siciliaans) |
|
knolselderij azij of citroensap artisjok (evenveel als de knolselderij) rode appel tomaat olijf-citroensapdressing |
|
BereidingSnijd knolselderij in luciferdunne reepjes en leg die meteen in een panwater aangezuurd met wat azijn of citroensap. Breng een andere pan met aangezuurd water aan de kook. Giet de knolselderij af en breng ze over in de pan met kokend water. Laat het water weer goed aan de kook komen en giet dan de hele inhoud over in een grote vergiet die in de gootsteen staat. Spoel de knolselderij af met koud water uit de kraan en laat de reepjes op een schone doek drogen. Meng gelijke delen knolselderijreepjes met in dobbelsteentjes gesneden gare artichok bodems, in plakken gesneden rode appel en in plakken gesneden tomaat. Maak de salade af met een olie-citroensap dressing. -End Recipe Export- Geprobeerd en goedgekeurd door Tân en Hans |
Home > Recepten