Appelsalade |
|
gelijke hoeveelheden appels en gekookte aardappels fijngesnipperd uitje flinke zure bom naar keuze blokjes ham, corned beef of boterhamworst mayonaise yoghurt likje mosterd peper en zout andere kruiden naar smaak flink wat verse bieslook en peterselie sla plakjes ei tomaat komkommer toostjes of stokbrood |
|
BereidingIk maak graag een soort salade met appels. Ik werk meestal niet met preciese hoeveelheden, gewoon op gevoel.Men neme: gelijke hoeveelheden appels en gekookte aardappels (...). Daardoor een fijngesnipperd uitje en een flinke zure bom in stukjes. Naar keuze kunnen er ook blokjes ham, corned beef of boterhamworst doorheen. Dan de dressing maken met mayonaise, yoghurt, likje mosterd, peper en zout, andere kruiden naar smaak en flink wat verse bieslook en peterselie. Serveren op een bedje sla en garneren met plakjes ei, tomaat en komkommer, vergezeld van toostjes of stokbrood. Eet smakelijk. |
Home > Recepten