Kwee mangkok |
|
100 gram zelfrijzend bakmeel 150 gram basterdsuiker of bruine suiker 100 gram gemalen kokos 1 1/2 deciliter water (liefst koolzuurhoudend mineraalwater of 7-up) snufje zout 7 aluminium vormpjes en boter om in te vetten eventueel voedingskleurstof |
|
BereidingKwee mangkok-gestoomde kokoscake -populair in China en Indonesie. Te maken in verschillende kleuren. vet de vormpjes in met boter. Zeef het bakmeel. Voeg de kosos, het water, de suiker en het zout toe en meng alles. Voeg eventueel enkele druppels voedingskleurstof toe. Vul de vormpjes tot de helft met het mengsel. Breng in een pan wat water aan de kook. Doe er een metalen vergiet met de vormpjes in. Stoom 1 kwartier met deksel en 1 kwartier zonder deksel. Benodigdhedeneen stoompan of een pan met kokend water, een deksel en een metalen vergiet |
Home > Recepten