Groenten met sauzen, verse |
|
een selectie uit: 2 peultjes per persoon 1 kleine courgette per persoon 1 kleine wortel per persoon 2 haricots verts per persoon 1 shii-take paddestoel per persoon 1 daikonwortel in reepjes 1 grote koolrabi in vieren en in plakjes 1 dunne prei in 21/2 cm stukjes Voor de soja- en citroensaus: 6 eetlepels lichte sojasaus 4 eetlepels vers citroensap Voor de sesamsaus: 3 eetlepels sesamzaad 2 eetlepels mirin of zoete sherry 6 eetlepels sojasaus 4 eetlepels dashi of kippenbouillon |
|
BereidingDoe de groenten in een stoompan of vergiet boven kokend water, dek de pan goed af en laat de groenten 2 minuten stomen.Vermeng de ingredienten voor de sauzen en verdeel ze over 8 kleine kommen. schik de groenten decoratief op borden en geef de dipsauzen erbij. |
Home > Recepten